De Kessler-collectie werkt samen met BitPay om cryptobetalingen bij hotels mogelijk te maken

De Kessler-collectie werkt samen met BitPay om cryptobetalingen bij hotels mogelijk te maken

De Kessler-collectie om gasten met crypto te laten betalen via BitPay-partnerschap

 

Volgens een aankondiging op dinsdag (9 maart) werkt de luxe hotelgroep The Kessler Collection samen met BitPay om digitale valuta als betaalmethode te accepteren.

 

“Ik geloof dat cryptocurrency alleen maar geaccepteerd zal worden, en door samen te werken met BitPay kunnen we meer keuzes bieden in het betalingsproces”, aldus Richard Kessler, voorzitter en CEO van The Kessler Collection. Dogecoin voorspelling 2021 is positief.

 

Elk van de acht bedrijfshotels in de collectie zal met onmiddellijke ingang bitcoin, Dogecoin, Ethereum en vier stablecoins accepteren. Kessler-eigendommen zijn onder meer JW Marriott Savannah Plant Riverside District, Mansion on Forsyth Park, Grand Bohemian Greenville (toekomstig eigendom), Grand Bohemian Hotel Charlotte, Grand Bohemian Hotel Asheville, Elliot Park Hotel, Casa Monica Resort & Spa en Beaver Creek Lodge.

 

 

Elke accommodatie zal een factuur per e-mail verstrekken waarmee gasten met BitPay kunnen betalen vanuit hun digitale valutaportefeuille. Klanten hebben de mogelijkheid om betalingen te doen via DOGE, ETH, BCH en BTC, naast PAX, GUSD, BUSD en USDC.

 

“De Kessler-collectie is een van de belangrijkste luxe hotelgroepen en is zeer innovatief en richt zich op hun klanten door hen in staat te stellen te betalen in bitcoin en cryptocurrency,” zei BitPay Chief Commercial Officer Sonny Singh in de aankondiging. “Bitcoin-betalingen zijn goedkoper dan creditcards en helpen internationale reizigers om betalingen gemakkelijker te maken.” kopen chainlink op de markt mogelijk.

 

Het nieuws komt terwijl crypto steeds meer mainstream wordt. Het was het onderwerp van een eerder PYMNTS-interview met Sean Rolland, productdirecteur van BitPay, die zei dat massale uitbetalingen – nu gebruik maken van bitcoin en uiteindelijk andere digitale valuta – de wind in de rug kunnen zijn die crypto’s in gebruik brengt voor alledaagse transacties.

 

Onder de aanbiedingen van BitPay: het bedrijf verwerkt de betalingsverwerking en laat individuen en bedrijven producten en diensten kopen via digitale valuta. Rolland gaf het voorbeeld van een consument die zijn AT & T-factuur wil betalen met behulp van digitale valuta en dit kan doen via BitPay.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.