Bitcoin-prijs kan in 2021 tussen ₹ 50 lakh en ₹ 1 crore stijgen: CoinDCX

Bitcoin-prijs kan in 2021 tussen ₹ 50 lakh en ₹ 1 crore stijgen: CoinDCX

De prijs van 1 Bitcoin kan in de komende 5 tot 10 jaar overal in het bereik van ‘single digit crore’ liggen, zegt CEO van CoinDCX.

 

Bitcoin bereikte donderdag $ 23.000 per token, nadat hij woensdag voor het eerst de mijlpaal van $ 20.000 had overschreden. Dit is voornamelijk te danken aan talloze wereldwijd gerenommeerde investeerders, instellingen die hun gewicht achter Bitcoin zetten, zeggen experts. In INR-termen denken spelers in India dat de bitcoin-prijs op korte termijn kan oplopen tot ₹ 1 crore. “Op korte termijn, voor het jaar 202 zou de prijsklasse tussen de £ 50 lakh- £ 1 crore kunnen liggen als gevolg van de halvering van Bitcoin en de groeiende wereldwijde institutionele vraag”, zegt Sumit Gupta, CEO en mede-oprichter van CoinDCX. De bitcoin lifestyle ervaringen lezen op de website.

 

In het komende jaar, met een nog grotere vraag van de detailhandel, zullen instellingen ertoe leiden dat Bitcoin wordt gepositioneerd als een van de belangrijkste investeringsactiva, gelooft Gupta. Hij voegt eraan toe: “In het licht van de reguliere acceptatie en erkenning van Bitcoin, kan de prijs van 1 Bitcoin in de komende 5 tot 10 jaar ergens tussen de” single digit crore “liggen.”

 

 

De grootste cryptocurrency is tot nu toe met 205% gestegen. Op fundamenteel niveau wordt de groei van Bitcoin grotendeels toegeschreven aan hoe het is ontworpen. “In mei 2020 waren we getuige van de derde halvering, een aanbodschokgebeurtenis, waarbij het aantal dagelijks gedolven Bitcoin wordt gehalveerd. In de vorige twee halveringen zijn Bitcoin en de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta exponentieel gestegen, en we zien een begin van soortgelijke bull-trend, “zegt Gupta. bitcoin revolution review lezen op de website.

 

Bitcoin wint ook institutioneel investmnet. Microstrategy heeft Bitcoin opgenomen in de schatkist van hun bedrijf. Veel betalingsrails zoals PayPal en Square integreren cryptocurrencies in hun diensten vanwege de stijgende vraag naar cryptocurrencies van particuliere beleggers. Onlangs vond Massmutual, een verzekeringsgigant, zijn weg naar Bitcoin-investeringen. Bovendien is Alan Howard, miljardair hedgerfondsbeheerder, een van de financiers van een nieuwe institutionele investeringsmaatschappij, genaamd One River Asset Management, die een toewijzing van maar liefst $ 1 miljard aan bitcoin in de gaten houdt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.